​🏠  Gl. Køgevej 308A, 2650 Hvidovre

​📱 +45 36 78 50 18

Profil​

Vi udfører alle behandlinger på klinikken, dog udføres komplicerede kirurgiske indgreb af en specialtandlæge/ kæbekirurg.

Vores laser udstyr bruges til at blege tænder, korrigere tandkødsniveauet og rense i dybe tandkødslommer + rodkanaler, m.m.

Vi vil kvalitetsstyre klinikken gennem Den Danske Kvalitetsmodel og påbegynder Tandlægeforeningens kvalitetssystem, hvilket på et senere tidspunkt skal udmøntes i en ISO certificering.

Vi har 3 moderne klinikker, fuldt monterede bla. med digital røntgen og fjernsyn i loftet for patientens mulighed til at slappe helt af.​

Vores målsætning siger: Tænder Hele Livet; vi kan således tilbyde hjemmebehandling, hvis der ikke er mulighed for at komme på klinik.

Vi har holdningen: Køb dansk. Derfor er klinikken med overvejende dansk udstyr , og vi bruger kun danske dental laboratorier til fremstilling af kroner/broer/indlæg i højædelt metal og proteser. Vores samarbejdspartnere er:

Reipurth Dental laboratorium og Flügge´s Dental laboratorium; begge certificerede. Klinikassistenter kan rense tænder, tage røntgenbilleder, lave tandblegning, lave bidskinner, tage aftryk og foretage mindre protesereparationer.​

Adresseoplysninger

Tandlæge Kim Thorngaard ApS

Gl. Køge Landevej 308A, 

2650 Hvidovre

Kontaktoplysninger

Tlf.: +45 36 78 50 18

E-mail: tandlage@thorngaard.net

CVR: 12763808